מתכון לדג מושט ללא עור בתיבול עדין
אוהבים מתכונים קלילים? קבלו מתכון מהיר הכנה לדג מושט בתיבול עסיסי וטעים במיוחד, בשילוב של פרוסות לימון ופלפל חריף
חני לוין | מתכונים 18.5.2022 | 12:35
מתכון לדג מושט ללא עור בתיבול עדין / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לדג מושט ללא עור בתיבול עדין:
- דג מושט ללא עור לפי כמות הסועדים
- מלח
- פלפל שחור
- מיץ לימון
- שמן זית
- 1 לימון פרוס לעיגולים
- 1 פלפל חריף שלם
- 1 גבעול בזיליקום
אופן ההכנה לדג מושט ללא עור בתיבול עדין:
- מניחים את הדגים בתבנית האפייה ומתבלים במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית.
- מעסים היטב את הדג שיקבל מהתיבול ומניחים את פרוסות הלימון מהצדדים ועל הדגים.
- מניחים גם את הפלפל החריף מלמעלה ומכסים בנייר כסף.
- מכניסים לתנור על מצב גריל ואופים במשך 15 עד 20 דקות.
- מגישים עם סלט מרענן ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון