מתכון לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים

מתכון לטארטלטים מלוחים במילוי של רוטב רויאל, בצל סגול ובצל ירוק, מעניקים לכם יחד תוספת טעימה ויוקרתית המתאימה לאירועים מיוחדים

שולמית שחר | מתכונים 25.5.2022 | 13:55

טארטלאטים ברוטב רואיל עם בצלים | צילום: שולמית שחר

מתכון לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים / שחר שולמית

המצרכים לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים:

  • 1 חבילת טארטלטים מלוחים (24 יחידות באריזה)

לתיבול הבצל הסגול:

  • 2 בצלים גדולים סגולים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן

לתיבול הבצל הירוק:

  • 1 חבילת בצל ירוק
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן

לרוטב רויאל:

  • 250 גרם שמנת לבישול
  • 1 ביצה גודל לארג'
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות מחוקות קמח
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים:

  1. מקלפים את הבצלים הסגולים וחותכים אותם לרצועות
  2. מטגנים אותם עם השמן והתיבול עד הזהבה(מלח ופלפל שחור)
  3. מניחים בצד
  4. חותכים את הבצל הירוק לרצועות קטנות ומטגנים אותו עם השמן והתיבול עד הזהבה (מלח ופלפל שחור)
  5. מניחים בצד
  6. מערבבים את השמנת עם התיבול עד לאיחוד ויוצקים לכל טארטלט מרוטב הרויאל עד ל1/2 מגובהו.
  7. מניחים מעל הרוטב מעט בצל סגול ומעליו מעט בצל ירוק
  8. מפזרים מעליהם מעט שומשום ואופים את הטארטלטים 20 דקות על חום של 160 מעלות
  9. הערה: אם נשאר מהרוטב והבצלים ניתן להקפיא ולהנות מהם בהמון מאכלים ופשטידות.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום