מתכון לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה

תבשיל משובח ומיוחד של כרעיים עם בצל, שעועית ירוקה ושעועית צהובה המתבשלים יחד בסילאן ומגוון תבליני הבית ומעניקים לכם מנה עיקרית מוצלחת וטעימה

שולמית שחר | מתכונים 12.11.2021 | 09:54

תבשיל כרעיים בסילאן בצל ושעועית ירוקה וצהובה צילום: שולמית שחר

מתכון לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה / שחר שולמית

המצרכים לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה:

כוס מדידה: חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה

  • 4 בצלים גדולים
  • 1/2 כוס שמן
  • 7 יחידות כרעיים ללא עור
  • 500 גרם שעועית ירוקה
  • 500 גרם שעועית צהובה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל 4 העונות
  • 1/2 כוס סילאן

אופן ההכנה לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה:

  1. מקלפים וקוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד הזהבה
  2. מניחים מעל הבצל את השעועיות ומעליהם את העופות ואת התבלינים
  3. מבשלים את התבשיל מכוסה על להבה נמוכה עד לצמצום הנוזלים
  4. מידי פעם לוקחים בכף מהרוטב שבתחתית הסיר ויוצקים אותו על גבי התבשיל

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום