מתכון לדג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ

מתכון משובח ומלא עניין, דג סלמון הנאפה בתנור יחד עם פרוסות לימון וירק קצוץ, מתובל במגוון תבלינים ומעדן עגבניות מיובשות מעניק לכם שולחן שבת אנין וטעים יותר

שולמית שחר | מתכונים 29.4.2022 | 12:16

דג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ | צילום: שולמית שחר

מתכון לדג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ / שחר שולמית

המצרכים לדג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ:

  • 12 יחידות של דג סלמון ללא עור
  • 2/3 כוס שמן (מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה)
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כך שטוחה מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות מלאות מעדן עגבניות מיובשות
  • 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
  • מספר פרוסות לימון כבוש

אופן ההכנה לדג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ:

  1. מערבבים בקערית את כל מצרכי התיבול מלבד הלימון
  2. שוטפים היטב את הדגים ומסננים אותם מנוזלים
  3. מניחים את הדגים בסיר רחב ומורחים אותם בתיבול
  4. מפזרים מעל את פרוסות הלימון
  5. ממתינים 1/2 שעה לפני בישול לספיחת טעמים
  6. מבשלים על להבה בינונית כ1/2 שעה ומידי פעם לוקחים עם כף מהרוטב שבתחתית הסיר ויוצקים על הדגים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום