מתכון לקציצות תפוחי אדמה – ערוק

מתכון מעולה לקציצות תפוחי אדמה טעימות ומהירות שהילדים לא יפסיקו לאכול, מתאימות כתוספת לכל ארוחה 

נועם זיגדון | מתכונים 4.5.2022 | 12:13

קציצות תפוחי אדמה | צילום: נועם זיגדון

מתכון לקציצות תפוחי אדמה – ערוק / נועם זיגדון

המצרכים לקציצות תפוחי אדמה – ערוק:

כ-15 קציצות

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 בצלים בינוניים
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 4 ביצים  M
  • 1 כף גדושה קמח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה לקציצות תפוחי אדמה – ערוק:

  1. מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפייה גסה ומפזרים מעט מלח, מניחים בצד למשך כ- 5 דקות
  2. סוחטים היטב את הירקות מנוזלים
  3. מוסיפים את הפטרוזיליה, הקמח והביצים, מערבבים ומתבלים היטב
  4. מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק
  5. לוקחים כף גדושה מהתערובת ויוצקים לתוך השמן
  6. מטגנים משני צדדים עד לקבלת גוון שחום

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום