מתכון לעוגת גבינה אפויה, נימוחה והכי רכה שיש

העוגה הזאת נימוחה ממש, פשוטה וקלה מאוד להכנה, ללא כל הפרדת ביצים או דברים מסובכים והיא מצליחה תמיד | מתכון לעוגת גבינה מושלמת שלא תפסיקו להכין

חני לוין | מתכונים 15.5.2022 | 12:04

עוגת גבינה | צילום: עליזה עליון

מתכון לעוגת גבינה אפויה נימוחה והכי רכה שיש / עליזה עליון

המצרכים לעוגת גבינה אפויה נימוחה והכי רכה שיש:

  • 2 גבינה לבנה
  • 2 שמנת חמוצה
  • 5 ביצים
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות גדושות קמח
  • 1/2 כפית מיץ לימון
  • גרידה מלימון 1
  • 1 כוס סוכר

אופן ההכנה לעוגת גבינה אפויה נימוחה והכי רכה שיש:

  1. בקערה מערבבים את כל הגבינות ומוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק.
  2. מעבירים את הבלילה לתבנית מלבן בינונית או לתבנית 24 או 26
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ואופים במשך כ10 דקות.
  4. לאח''מ מורידים את חום התנור ל150 מעלות ואופים במשך כשעה נוספת.
  5. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עד לצינון.
  6. שומרים בקירור עד להגשה.
  7. בהגשה מפזרים אבקת סוכר ומתענגים.

הערות:

  • ניתן להשתמש בכל גבינה גם 5%  וגם 9%
  • ניתן לצפות את העוגה בקרם - להקציף מיכל שמנת מתוקה עם חבילה פודינג וניל וכוס חלב קטנה ולזלף מעל.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום