מתכון לדג מושט ללא עור בתיבול עדין

אוהבים מתכונים קלילים? קבלו מתכון מהיר הכנה לדג מושט בתיבול עסיסי וטעים במיוחד, בשילוב של פרוסות לימון ופלפל חריף

חני לוין | מתכונים 18.5.2022 | 12:35

מושט עם לימון | צילום: ורד כהן

מתכון לדג מושט ללא עור בתיבול עדין / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לדג מושט ללא עור בתיבול עדין:

  • דג מושט ללא עור לפי כמות הסועדים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • 1 לימון פרוס לעיגולים
  • 1 פלפל חריף שלם
  • 1 גבעול בזיליקום

אופן ההכנה לדג מושט ללא עור בתיבול עדין:

  1. מניחים את הדגים בתבנית האפייה ומתבלים במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית.
  2. מעסים היטב את הדג שיקבל מהתיבול ומניחים את פרוסות הלימון מהצדדים ועל הדגים.
  3. מניחים גם את הפלפל החריף מלמעלה ומכסים בנייר כסף.
  4. מכניסים לתנור על מצב גריל ואופים במשך 15 עד 20 דקות.
  5. מגישים עם סלט מרענן ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום