מתכון לממרח פסטו איטלקי

מתכון מעולה לממרח פסטו בהכנה ביתית, משולב בפיסטוקים ואגוזי לוז יחד עם בזיליקום, שום טרי וצנוברים מעניקים את הטעם הנפלא לפסטו הפופולרי

רפאל דדוש | מתכונים 23.6.2022 | 10:00

ממרח פסטו | צילום: רפאל דדוש

מתכון לממרח פסטו איטלקי / רפאל דדוש

המצרכים לממרח פסטו איטלקי:

  • בזיליקום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שיני שום
  • צנוברים קלויים
  • פיסטוק קלוי
  • אגוזי לוז
  • שמן זית
  • שמן שומשום

אופן ההכנה לממרח פסטו איטלקי:

  1. שוטפים ומייבשים היטב צרורות בזיליקום
  2. במעבד מזון טוחנים את האגוזים, צנוברים, פיסטוק ושום.
  3. תוך כדי טחינה מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל שחור עד לקבלת טחינה דקה מאוד ואז מוסיפים שמן זית בזירזוף דק מאוד עד לקבלת משחה ומרקם עדין.
  4. טועמים ומשפרים טעמים
  5. מעבירים לצנצנת - רצוי זכוכית ומכניסים למקרר.

הערה: אין דיוק בכמויות, ניתן להוסיף או להחסיר כל סוג של אגוזים. אך הצנוברים חובה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום