מתכון לחיתוכיות בייגלה וחמאת בוטנים

מתכון נהדר לקינוח מרשים וטעים במיוחד, מתאים להגשה לאחר סעודות שבת, חיתוכיות של חמאת בוטנים עם שוקולד ובייגלה יחד עם שכבת קצפת בטעם נס קפה מלמעלה תקבלו קינוח מתוק ופרווה

אפרת ושדי | מתכונים 24.6.2022 | 13:20

חיתוכיות בייגלה וחמאת בוטנים | צילום: אפרת ושדי

מתכון לחיתוכיות בייגלה וחמאת בוטנים / אפרת ושדי

המצרכים לחיתוכיות בייגלה וחמאת בוטנים:

לשכבה הראשונה:

  • 200 גר' בייגלה שטוחים עם מלח
  • 1 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
  • 2 כפות סוכר

לשכבה השנייה:

  • 150 גר' שוקולד מריר
  • 250 מ"ל קצפת צמחית

לשכבה העליונה:

  • 250 מ"ל קצפת צמחית
  • 1 כף נס קפה

אופן ההכנה לחיתוכיות בייגלה וחמאת בוטנים:

  1. מערבבים את הבייגלה עם חמאת בוטנים וסוכר ומערבבים היטב לאיחוד
  2. משטחים על תבנית ח''פ בינונית ומכניסים להקפאה במשך כ30 דקות עד להתייצבות

הכנת השכבה השנייה:

  1. ממיסים את השוקולד ומערבבים היטב עם הקצפת הצמחית עד לאיחוד.
  2. שופכים מעל שכבת הבייגלה ומכניסים שוב להקפאה עד להתייצבות.

הכנת השכבה העליונה:

  1. בקערה מקציפים היטב את הקצפת הצמחית עם הנס קפה עד לקבלת קצפת יציבה ומשטחים מעל שכבת השוקולד.
  2. מכניסים להקפאה עד להתייצבות.
  3. שומרים בקירור וחותכים לריבועים בעת ההגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

שתף כתבה זו