אוהבים סלט טחינה? מסתבר שאתם בריאים יותר!

בכל סופר מצוי תוכלו למצוא אותה על מדפי המקררים, אבל מסתבר שהיא הרבה יותר מסלט טעים… כל מה שכדאי לדעת על מעלותיה הבריאותיות של הטחינה

בתאל בראון | קול כבודה 1.4.2024 | 13:58

טחינה | צילום: שאטרסטוק

מומלץ מאוד להוסיף לתזונה היומית ולאורח חיים בריא יותר, 2 כפות טחינה איכותית.

הנה כמה מיתרונותיה של טחינה בתזונה היומית שלנו:

מורידה לחץ דם
שמן השומשום שבטחינה, נבדק ונמצא כמוריד לחץ דם גם בטווח מיידי וגם לטווח ארוך.

מפחיתה סיכון למחלות לב וכלי דם
2 כפות של טחינה בארוחה יקטינו את הסיכון למחלות אלה.

 הטחינה עשירה באבץ, מינרל המצוי בכל תאי הגוף וחיוני לתפקוד תקין של מערכות רבות, למשל: בריאות העור, מערכת החיסון ועמידות לזיהומים.

חיזוק מערכת החיסון והקלה על כאבי מפרקים –
בזרעי השומשום מצוי חומר המעודד ספיגה של ויטמין E.
זהו ויטמין חשוב המסייע לגוף להילחם בדלקות ובתאים סרטניים.
בנוסף, ישנה השפעה מטיבה מאוד על הקלה בכאבי פרקים אצל חולים במחלות פרקים.

הטחינה שהיא ללא מלח, מאפשרת ספיגה מיטבית של המינרלים בגוף -לכן ממליצה לקנות 100% טהור וללא תוספות..

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום