ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה
אם יש לך במזווה טוריות ופירורי לחם, זו המנה המהירה והמנצחת שתפנק אתכם בין העבודות וגם תחסל את אריזות החמץ האחרונות שבמטבח
מירב מלכה | קול כבודה 18.4.2024 | 10:32
לבסיס: טורטיות
לציפוי: פירורי לחם
לרוטב:
1 רסק עגבניות
כף תבלין פיצה
כף שמן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
חוצים את הטורטיה לחצי
מורחים מעל רבע הטורטיה את הרסק.
ממוסיפים גבינה צהוב, וזיתים/פטריות.
מכסים את ברבע הריק.
טובלים כל משולש בביצה ופירורי לחם מוזהבים ומטגנים במעט שמן.
בתאבון!