מתכון לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח
קינוח טעים ומוצלח: עוגיות בוטנים מושלגות שתוכלו להכין בקלי קלות והילדים ייהנו מכל ביס
חני לוין | מתכונים 25.4.2024 | 19:47
מתכון לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח / אסתי
המצרכים לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח:
- 3 כוסות בוטנים קלויים טחונים
- 1 כוס סוכר רגיל
- 2 ביצים L שלמות
- 1/4 כפית ממרח תמרים
- קמצוץ אבקת אפיה (פחות מרבע כפית)
- 1/2 כפית קינמון
- 1.5 כפות קמח מצה
אופן ההכנה לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח:
- בקערה מערבבים הייטב את כל המצרכים - העיסה צריכה להיות מעט דביקה.
- מכניסים את העיסה למקפיא ל15 דקות להתייצבות .
- בעזרת ידיים מעט רטובות קורצים מהעיסה כדורים קטנים, מגלגלים וטובלים באבקת סוכר.
- מניחים את העוגיות בתוך עטרות נייר קטנות
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ12 דקות - עד שרואים שהעוגיות מתבקעות, ממתינים דקה שתיים ומוציאים.
- לא להשאיר מעבר לזמן כי הן מתייבשות
בהצלחה רבה ובתאבון