מתכון לקציצות דגים מעולות

קציצות דגים מושלמות וטעימות במיוחד, שילוב הדג הטחון יחד עם הירק הקצוץ ומגוון התבלינים מעניקים לכם תוספת נהדרת לכל ארוחת צהריים

נועם זיגדון | מתכונים 2.5.2022 | 13:25

קציצות דגים | צילום: נועם זיגדון

מתכון לקציצות דגים מעולות / נועם זיגדון

המצרכים לקציצות דגים מעולות:

כ-20 קציצות

  • 1 ק"ג דג פילה בקלה
  • 2 בצלים גדולים
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • ¼ צרור כוסברה
  • 4 שיני שום
  • 2 ביצים L
  • ½ כוס פירורי לחם
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • ½ כף מלח

לטיגון:

  • שמן
  • קמח או פירורי לחם

אופן ההכנה לקציצות דגים מעולות:

  1. משרים את הדגים במים וחומץ, שוטפים וסוחטים היטב מנוזלים
  2. במעבד מזון טוחנים את הדגים
  3. קוצצים את הבצל השום והירק (לחתיכות קטנות לא יותר מידי)
  4. ומוסיפים אותם לדגים, מתבלים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
  5. מחלקים ל-20 כדורים ומשטחים מעט כל כדור
  6. טובלים בקמח או בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
  7. מוציאים על נייר סופג ומגישים לצד אוכל שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום