מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות
מתכון נהדר לסהרוני שקדים המצופים בפרוסות שקדים ובציפוי אבקת סוכר המעניקה לעוגיות טעם נפלא, לא תפסיקו לנשנש אותן
נועם זיגדון | מתכונים 2.3.2024 | 21:14
מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות / נועם זיגדון
המצרכים לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
כ-50 עוגיות
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס שקדים טחונים
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 100 גרם אבקת סוכר
- 150 גרם חמאה או מחמאה רכה
- 3 חלמונים L
- 4 כפות סירופ מייפל (לא חובה)
- 1 כפית תמצית שקדים
לציפוי:
- 3 חלבונים
- 150 גרם שקדים פרוסים
אופן ההכנה לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות:
- בקערה מכניסים כל החומרים לבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, נעים לעבודה.
- יוצרים מהבצק סהרונים, טובלים בחלבון ומגלגלים בפרוסות שקדים.
- מניחים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים במשך כ-15 דקות
- לאחר האפיה, ממתינים לצינון ומפזרים אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון