מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות

מתכון נהדר לסהרוני שקדים המצופים בפרוסות שקדים ובציפוי אבקת סוכר המעניקה לעוגיות טעם נפלא, לא תפסיקו לנשנש אותן

נועם זיגדון | מתכונים 2.3.2024 | 21:14

סהרוני שקדים | צילום: נועם זיגדון

מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות / נועם זיגדון

המצרכים לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות:

כוס מדידה חד פעמית חמה

כ-50 עוגיות

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 150 גרם חמאה או מחמאה רכה
  • 3 חלמונים L
  • 4 כפות סירופ מייפל (לא חובה)
  • 1 כפית תמצית שקדים

לציפוי:

  • 3 חלבונים
  • 150 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות:

  1. בקערה מכניסים כל החומרים לבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, נעים לעבודה.
  2. יוצרים מהבצק סהרונים, טובלים בחלבון ומגלגלים בפרוסות שקדים.
  3. מניחים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים במשך כ-15 דקות
  4. לאחר האפיה, ממתינים לצינון ומפזרים אבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום