מתכון לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות
ארוחת צהריים מוצלחת עם קונכיות פסטה ממולאות בבצל ופטריות קצוצים המתבשלים ברוטב עגבניות עסיסי וטעים ומעניקים לכם מנת פרווה מושלמת
מירב מלכה | מתכונים 7.5.2023 | 09:38
מתכון לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות / מירב מלכה.
המצרכים לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות:
- 1 חב' פסטה קונכיות
- 12 בצלים גדולים קצוצים
- 1 קופסת פטריות טריות
- 1 קופסת רסק עגבניות בינונית (כ4 כפות גדושות)
- 1 שן שום
- 1 כף מיונז
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה
- מלח
- 2 כוסות מים
אופן ההכנה לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות:
- מרתיחים סיר עם מים ומוסיפים את הפסטה, מבשלים במשך 10 דקות, שוטפים ומסננים.
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים בצל אחד עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ עד להשחמה של הפטריות.
- לוקחים את קונכיות הפסטה וממלאים כל אחד בתערובת הבצל והפטריות ומניחים בצד.
הכנת הרוטב:
- בסיר נפרד מחממים שמן ומטגנים את הבצל השני עד להשחמה מוסיפים את הרסק, השום, מיונז, פלפל שחור גרוס, פפריקה, מלח ו2 כוסות מים ומערבבים הייטב לאיחוד
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את קונכיות הפסטה הממולאות בצורה מסודרת זה לצד זה.
- מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים כחמש דקות נוספות, מוסיפים מעט ירק קצוץ מעל ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון