מתכון לקוראסון ספירלה במילוי קצפת

קינוח קל טעים והכי פשוט שיש, עם מצרכים נגישים וקלילים, קרואסון ספירלה ממולא בקצפת ומצופה בגנאש שוקולד עסיסי, קינוח המתאים לימי הולדת, חגים ושבתות

נועם זיגדון | מתכונים 19.9.2023 | 11:29

קרואסון במילוי קצפת | צילום: נועם זיגדון

מתכון לקוראסון ספירלה במילוי קצפת / נועם זיגדון

המצרכים לקוראסון ספירלה במילוי קצפת:

  • 1 חבילה בצק עלים שמרים של מעדנות

למילוי:

  • 1 קצפת צמחית / שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג פירות יער
  • ¼ כוס מים

לגנאש:

  • שוקולד מריר /חלב / לבן / צמקאו
  • להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים

אופן ההכנה לקוראסון ספירלה במילוי קצפת:

  1. מפשירים את הבצק ופותחים אותו
  2. מקלקלים את בצק העלים לרולדה וחותכים פרוסות  בעובי 2 ס"מ
  3. מניחים על תבנית שקעים משומנת
  4. ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד שמזהיב
  5. מוציאים מהתנור ומצננים
  6. מקציפים את כל מצרכי המילוי עד לקבלת קצף יציב ומעבירים לשקית זילוף
  7. בעזרת קיסם עושים חור במרכז הספירלות המוכנות ומזלפים פנימה את הקצפת

הכנת הגנאש:

  1. ממיסים את השוקולד וטובלים כל עוגייה
  2. מפזרים סוכריות צבעוניות ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום