קליל וטעים: מתכון לסלט פסטה קר באדיבות פיראוס

מי לא רוצה להפתיע בסעודה שלישית עם סלט קליל וטעים שיגרום לכולם לבקש עוד ועוד • בפיראוס הכינו לכם מתכון לסלט פסטה מיוחד שיוסיף יצרתיות וטעם לכל ארוחה

מתכונים | תוכן שיווקי 27.8.2023 | 07:37

סלט פסטה קר עם גבינת פיראוס | צילום: יח"צ

סלט פסטה קר

כמות: 6 סועדים

רמת קושי: קל

זמן הכנה: עד 30 דק

מצרכים:

  • חבילת פסטה פוזילי (מסולסלת)
  • 1/2 כוס זיתי קלמטה
  • חופן בזיליקום
  • 1/2 כוס עגבניות שרי
  • 2 גמבות
  • קוביות גבינה בולגרית פיראוס
  • כף דבש
  • כף שמן זית

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה מראש לפי הוראות היצרן
  2. מסננים, משמנים ומצננים את הפסטה (לשמור את הפסטה בקירור עד השימוש)
  3. מסדרים בתבנית אפיה את הגמבה, חציל ועגבניות שרי וצולים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה, מצננים ומכניסים לקירור

*הרכבת הסלט לפני הסעודה השלישית:

  1. מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים למעט הגבינה
  2. מתבלים בשמן זית, לימון סחוט ודבש
  3. מפזרים מעל גבינה בולגרית ומגישים

בתאבון!

לרכישת מוצרי פיראוס לחצו כאן>>

 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום