מתכון לכיסוני בצק במגוון מילויים

מחפשים מאפה לארוחת ערב מוצלחת או כתוספת לכל ארוחה חגיגית? קבלו מתכון לכיסוני בצק מושלמים עם שלל רעיונות למילויים, חלבי, פרווה ובשרי 

חני לוין | מתכונים 14.1.2024 | 19:52

כיסונים במגוון מילויים | צילום: ניצה בן ישי

מתכון לכיסוני בצק במגוון מילויים / ניצה בן ישי

המצרכים לכיסוני בצק במגוון מילויים:

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים חמים
  • 1/2 כפית מלח

למילוי: (יש אפשרויות מגוונות למילוי)

  • פירה תפו"א עם בצל מטוגן
  • טונה עם ביצה קשה
  • גבינה צהובה, גבינה בולגרית וזיתים קצוצים
  • רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות
  • חציל מטוגן / קלוי עם גבינת פטה
  • בשר טחון עם בצל מטוגן

אופן ההכנה לכיסוני בצק במגוון מילויים:

  1. בקערה, מערבבים קמח, שמן, מים ומלח ומאחדים לבצק גמיש ונוח לעבודה.
  2. מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק, וקורצים עיגולים בעזרת כוס (בערך קוטר של 7סמ')
  3. מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול, מקפלים לחצי ומהדקים היטב עם האצבעות, אפשר לעטר עם מזלג.
  4. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום או קצח
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דקות או עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום