לסעודת ראש חודש ניסן: עוף ברוטב ארטישוק ואפונה | מתכון כשר לפסח

מתכון אביבי לתבשיל עוף עם טעמים עדינים של ארטישוק ואפונה | מיוחד לכבוד ראש חודש!

פנינה שמש | קול כבודה 9.4.2024 | 10:35

עוף ואפונה | צילום: שאטרסטוק
 
מצרכים: 
כ- 5 כרעיים או 10 שוקיים של עוף
1/2 ק"ג ארטישוק חתוך לקוביות
1/2 ק"ג אפונה
בצל קצוץ
3 שיני שום כתושים
כף אבקת מרק
1/4 כוס שמן
כפית כורכום
כפית קמון
כף שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
כפית כמון
 
ההכנה:
קוצצים לפרוסות את הבצל ומטגנים אותו עם חלקי העוף והשום. מתבלים ומשאירים כחצי שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את הארטישוק והאפונה ומים (עד לכיסוי כל החלקים)
מבשלים כ-40 דקות נוספות עד לריכוך וצימצום נוזלים.
 
חודש טוב ומבורך
ובתיאבון!
 
קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום