מתכון מנצח לגריל: שיפודי עוף וירקות
את לא צריכה שיזמינו אותך למנגל כדי לאכול שיפוד טוב… נתח טוב של עוף וירקות ויש לך ארוחה חגיגית עם ניחוח 'על האש' במטבח הבייתי
חגית אור | קול כבודה 14.5.2024 | 08:00
מצרכים:
1.5 ק"ג קוביות חזה עוף או פרגית
עגבניה
בצל
גמבה
שמן
תבלינים: מלח, פלפל, כפית פפריקה, כפית טוסקנה, (לא חובה) כף תבלין שווארמה
ההכנה:
מתבלים ומשמנים היטב את קוביות העוף, משפדים אותן בשיפודים תוך שילוב עם פרוסות מהירקות
מניחים על תבנית תנור או על רשת וצולים בתנור למשך כחצי שעה עד להזהבה יפה.
בתיאבון ובהנאה!