הטוסט הכי קראנצ'י: לחם מטוגן בפירורי לחם במילוי גבינה צהובה
הילדים בבית? ארוחת בוקר חגיגית שיהיה לכם כיף לאכול! היא דורשת קצת השקעה, אבל גם הילדים יכולים להיות שותפים בהכנה ואז בכלל תהיה להם גם תעסוקה!
חגית אור | קול כבודה 26.5.2024 | 09:30
המצרכים: (ל-4 סועדים)
8 פרוסות לחם
פירורי לחם
3 בייצים
מלח
4 פרוסות גבינה צהובה
אפשרות לשדרוג: קוטג'
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
מערבבים את בלילת הביצים עם מעט מלח בקערה, שופכים כוס פירורי לחם בצלחת ואז מניחים בכל פרוסת לחם חצי פרוסת גבינה צהובה וכף קוטג'.
מקפלים כל פרוסת לחם וטובלים את הלחם המקופל עם המילוי בביצה ואז בפפירורי לחם.
מעבירים למחבת רותחת עם שמן עמוק ומטגנים כל צד למשך כדקה עד להתקבעות הציפוי.
אוכלים עם קטשופ או כל מתבל אחר שאוהבים, בתוספת סלט. יאממ!
בתיאבון ובהנאה!!!