ארוחת צהריים עסיסית ומפנקת: מנת פסטה עם נקניקיות ברוטב עגבניות | חגית אור

החום בפנים מכניס את כולנו הביתה, להדליק מזגן, להתקרר בכיף ולהריח מלוא ריאות את הבישול המבעבע של פסטה וניקנקיות ברוטב עגבניות…

חגית אור | קול כבודה 13.6.2024 | 09:43

פסטה ונקניקיות | צילום: שאטרסטוק

מה צריך?

1 חבילת פסטה

1 חבילת נקניקיות עוף / פרווה

6 כפות גדושות רסק עגבניות

1 בצל

3 שיני שום

שמן

לתיבול: כף פפריקה ,כפית סוכר, כפית מלח, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל חריף גרוס.

ההכנה: 

מבשלים את הפסטה במים ומלח ומסננים. מניחים בצד.

בסיר הפסטה קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השום פרוס לפרוסות דקות ומעליו מוסיפים חצי ליטר מים רותחים, רסק עגבניות ותבלינים.

מערבבים עד לקבלת רוטב עגבניות לא סמיך מדיי ולא מרקי (מוסיפים מים לפי הצורך).

פורסים את הנקנקיות לשבבים ומכניסים לרוטב, מבשלים יחד עד לבישול מלא של הנקניקיות.  (אם יש לכם קטנים מתחת לגיל 5 בבית, יש לחתוך את הניקנקיות לאורכן למניעת חנק חלילה)

מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים בזהירות. ניתן להוסיף עוד תבלינים לפי הצורך.

בתיאבון ובהנאה!!!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום