מתכון לרביולי גבינות עם קוביות בטטה מקורמלות

רביולי גבינות תמיד יהוו תוספת נפלאה לכל סעודה חלבית. בהקרמת שמנת מתקתקה עם קוביות בטטה צלויות יוצרים מעדן חלבי טעים ומלא עניין

חני לוין | מתכונים 16.6.2024 | 22:16

רביולי גבינות וקוביות בטטה | צילום: אסתי

מתכון לרביולי גבינות עם קוביות בטטה מקורמלות / אסתי

המצרכים לרביולי גבינות עם קוביות בטטה מקורמלות:

  • 1 שקית רביולי במילוי גבינות (מבושל ומסונן לפי הוראות היצרן)
  • 5 בטטות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מלח
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 כף חמאה/שמן
  • 1 כף אבקת פטריות
  • מעט אגוז מוסקט טחון
  • 1/2 כפית מרק עוף
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • 1/3 כוס חלב

אופן ההכנה לרביולי גבינות עם קוביות בטטה מקורמלות:

  1. מערבבים את קוביות הבטטה עם השמן זית
  2. ממליחים מעט ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות וצולים עד להזהבת הבטטות במשך כחצי שעה או מעט יותר .
  4. מעבירים את קוביות הבטטות שנאפו לתבנית בינונית ומכינים את הרוטב המוקרם
  5. מטגנים את הבצל עם כף חמאה או שמן עד שהבצל משחים ומקבל צבע מקורמל .
  6. מוסיפים לבצל המקורמל את השמנת מתוקה, השמנת לבישול והחלב, מעט אגוז מוסקט, מרק עוף ואבקת פטריות
  7. מערבבים וטועמים, אם יש צורך במעט מלח מוסיפים  .
  8. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה
  9. מבשלים עד להסמכת הרוטב במשך כ 5 עד 7 דקות .
  10. מכבים את האש ומוסיפים לרוטב את הרביולי המבושל
  11. מערבבים בעדינות
  12. יוצקים את הרוטב עם הרביולי מעל קוביות הבטטה הצלויות
  13. מגישים ומתענגים על כל ביס

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום