נישנוש צ'יפס דק-דק בייתי הכי קריספי שיש | חגית אור

יש לו טעם ממכר ותוכלו תמיד להוסיף לו עוד תבלינים כדי להפוך אותו לפיקנטי או אפילו למתקתק, קבלו את חטיף הצ'יפס הבייתי שאתם חייבים לנסות!

חגית אור | קול כבודה 30.6.2024 | 17:10

צ'יפס | צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

3 תפוחי אדמה

מלח

שמן

מספר אפשרות נוספות לתיבול:

1. כפית פפריקה חריפה, מלח. 2. כף תבלין שום וכף דבש עם כפית שמן זית 3. תבלין טוסקנה עם מעט מלח

ההכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה מכל הקליפה ואז עם הקולפן ממשיכים לקלף לרוחב תפוח האדמה עד לסיומו.

כעת נתבל אותו לפי הטעם שאוהבים נזלף שמן ונערבב בזהירות. נשטח את הצ'יפסים על תבנית תנור רחבה (שלא יעלו אחד על השני)

נכניס לתנור לאפיה של כחצי שעה בחום של 180 מעלות.

ממתינים מעט להתקררות ואוכלים עם כל מטבל שאוהבים, בהצלחה!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום