לכבוד שבת: חציל שניצל עם קראסט מושלם | חגית אור

הסלט הכי נחשק בשולחן השבת שלך: חציל אפוי קריספי עם שכבת פירורי לחם שהופכת אותו לחטיף שניצל פרווה (זהירות, ממכר!)

חגית אור | קול כבודה 4.7.2024 | 16:05

חציל שניצל | צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

1 חציל ארוך

פירורי לחם

2 ביצים

מלח

שמן

אופן ההכנה:

נפרוס את החציל ונשרה אותו במלח. נייבש.

בצלחת אחת נשפוך פירורי לחם ובשניה ביצים.

נטבול כל פרוסת חציל בביצה ואז נעטוף היטב בפירורי הלחם. נניח את כל פרוסות החצילים המצופות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. אפשר בנוסף לפזר עוד פירורי לחם מעל החצילים לאחר השלב הנוכחי.

נזלף שמן מעל הכל ונוודא בעזרת מברשת שהוא הגיע לכל הפרוסות. נכניס לתנור חם ונאפה כ-20 דקות בחום הגבוה ביותר. (או עד לקבלת שכבת קראסט מפירורי הלחם)

קול כבודה

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום