פיקנטי, מהיר והכי טעים: כנפיים עוף בקטשופ

אחת שתיים קטשופ! ויש לכם ארוחת צהריים מוכנה, עם ריח גרל מטורף וטעם מדהים!

חגית אור | קול כבודה 25.7.2024 | 09:19

כנפיים | צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

מגש כנפיים עוף

4 תפו"א

קטשופ

מלח, פלפל

אופן ההכנה: 

פורסים את תפו"א עם הקליפה ומסדרים יחד עם הכנפיים בתבנית תנור על נייר אפיה, ממליחים ומבוזקים מעט פלפל. מטפטפים קשטשופ על הכל ומורחים בזהירות.

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל-25 דקות.

יוצא מעדן!

תהנו!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום