מתכון לדג מושט בשום ולימון

אוהבים לגוון בדגים של שבת? קבלו מתכון מעולה וקל להכנה של דגי מושט בתיבול חמצמץ ואנין

חני לוין | מתכונים 14.4.2023 | 09:50

דג מושט בשום ולימון | צילום: אורלי מוסאי

מתכון לדג מושט בשום ולימון / אורלי מוסאי

המצרכים לדג מושט בשום ולימון:

  • 5 דגי פילה מושט שטופים ויבשים
  • 1 לימון פרוס לעיגולים / לחצאים

למרינדה:

  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף גדושה גריל דג
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כורכום
  • 3 שיני שום פרוסים

אופן ההכנה לדג מושט בשום ולימון:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי המרינדה ומערבבים הייטב לאיחוד
  2. מצפים את הדגים מכל הכיוונים במירנדה ומניחים על תבנית האפייה
  3. מניחים על כל דג פרוסת לימון או שניים ושופכים מעל הכל מהמרינדה שנותרה
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 עד 30 דקות  

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום