מתכון לפסטרמה מוקפצת עם ירקות בטורטייה

מתכון מעולה לארוחת צהריים מפנקת, טעימה ומהירה, רצועות פסטרמה המוקפצות עם גמבה ובצל קצוץ המתובלים בטוב טעם ומוגשים עם שלל ירקות בטורטייה

חני לוין | מתכונים 23.5.2023 | 09:40

פסטרמה מוקפצת בטורטייה | צילום: ורד כהן

מתכון לפסטרמה מוקפצת עם ירקות בטורטייה / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לפסטרמה מוקפצת עם ירקות בטורטייה:

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 חב' פסטרמה הודו חתוכה לרצועות דקות
  • 1 חב' פסטרמה סלמי חתוכה לרצועות דקות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • תבלין קארי

להגשה:

  • טורטיות לפי כמות הסועדים
  • עלי חסה שטופים
  • עגבניות פרוסות לעיגולים
  • מלפפון חמוץ פרוס
  • טחינה

אופן ההכנה לפסטרמה מוקפצת עם ירקות בטורטייה:

  1. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את הגמבה הפסטרמה ומערבבים, ממשיכים לטגן על אש גבוהה תוך ערבוב תמידי ומוסיפים את התבלינים
  3. מערבבים הייטב וממשיכים לטגן עד שהתבשיל צלוי הייטב

הרכבת המנה:

  1. לוקחים טורטיה ומניחים עליה עלה חסה, פרוסות עגבנייה וחמוצים, ממלאים מהפסטרמה המוקפצת, מזלפים טחינה, מגלגלים ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום