מתכון לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי

מחפשים מתכון מוצלח לארוחת צהריים מעניינת? קבלו מתכון לכנפיים עם ירקות הנצלים יחד בתנור ברוטב פיקנטי מושלם, תוכלו להגיש לצד כל אוהל אהוב

חני לוין | מתכונים 18.6.2023 | 12:30

כנפיים עם ירקות בטעם פיקנטי | צילום: נועם זיגדון

מתכון לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי / נועם זיגדון

המצרכים לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי:

  • ½-1 ק"ג כנפיים חצויים

לתיבול הכנפיים:

  • ¼ כוס שמן
  • 4 שיני שום כתוש
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפות שומשום
  • 1 כפית כמון
  • ¼ כפית כורכום
  • ½ כף מלח

לירקות:

  • 5-6 תפוחי אדמה פרוסים
  • 2 זוקיני פרוס
  • 2 קישואים פרוסים
  • 2 גזרים פרוסים

לתיבול הירקות:

  • ½ כוס שמן זית
  • ½-1 כפות טימין יבש
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 שיני שום כתוש
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי התיבול לכנפיים ומערבבים הייטב מוסיפים את הכנפיים ומערבבים הייטב כך שכל הכנפיים יהיו מצופות מכל הכיוונים
  2. בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי תיבול הירקות ומערבבים הייטב.
  3. במגש מסדרים את תפוחי האדמה סביב ומברישים אותם בתערובת תיבול הירקות
  4. בשורה שניה מסדרים את הכנפיים
  5. אחרי הכנפיים מסדרים את הקישואים ובמרכז מניחים את הגזר
  6. מברישים גם את הקישואים והגזר בתערובת תיבול הירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180°-200° ואופים במשך כשעה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום