מתכון לעוגיות שושני מרנג מוצלחות וטעימות

מתכון נהדר לעוגיות שושני מרנג מוצלחות וטעימות, הן מתאימות כנשנוש מתוק לכל עת וכשמתחשק לכם להתפנק על מאפה אוורירי ומושלם

חני לוין | מתכונים 3.8.2023 | 21:58

עוגיות שושני מרנג | צילום: אסתי זוהרץ

מתכון לעוגיות שושני מרנג מוצלחות / אסתי זוהרץ

המצרכים לעוגיות שושני מרנג מוצלחות:

לבצק:

  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 מרגרינה / נטורינה (200 ג')
  • 3 חלמונים L
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 כוס מים / מיץ תפוזים
  • מעט גרידת לימון
  • כ 3 וחצי כוסות קמח (לפי הצורך) לפי כוס חד פעמי חם

למרנג:

  • 3 חלבונים L
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה לעוגיות שושני מרנג מוצלחות:

הכנת המרנג:

  1. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה
  2. מוסיפים בתנועות קיפול 3 כפות פודינג וניל ומערבבים באיטיות עד לאיחוד

הכנת הבצק:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד וחלק
  2. מחלקים את הבצק ל -  3 חלקים שווים 
  3. מרדדים כל כדור בצק בין שני ניירות אפייה למלבן גדול
  4. מורחים שליש מהמרנג בצורה אחידה על כל מלבן
  5. חותכים עם סכין רצועות ארוכות בעובי 3 סנטימטר
  6. מגלגלים כל רצועה לצורת ספירלה (שבלול) ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  7. אופן הכנת העוגיות. קרדיט: אסתי זוהרץ
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ13 דקות או עד להזהבה קלה מאוד

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום