מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי

תוספת מושלמת לסעודה חלבית הולמת, פטריות במילוי תערובת גבינות משובחת, בציפוי קריספי מושלם 

חני לוין | מתכונים 13.8.2023 | 12:20

פטריות במילוי גבינות | צילום: גילה מוגמי

מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי / גילה מוגמי

המצרכים לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי :

  • פטריות ללא הרגל (לפי כמות הסועדים)

למילוי:

  • גבינת שום שמיר / גבינה שמנת
  • גבינה צהובה מגורדת
  • גבינת פרמזן
  • אבקת רוטב פטריות

לציפוי:

  • קמח
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם מתובלים / שומשום

אופן ההכנה לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי:

  1. בקערה מערבבים את כל מצרכי המילוי עד לאיחוד
  2. ממלאים את הפנים הפטרייה בתערובת הגבינות
  3. מגלגלים כל פטריה ממולאת בקמח, לאח"מ בביצה ולאח"מ בפירורי הלחם.
  4. מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים כל פטריה עד להזהבה
  5. מוציאים על נייר סופג ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום