קל זריז והכי טעים: מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות

קל מהיר והכי טעים שיש, מתכון לסופלה מוצלח שתוכלו להכין בקלות בכל פעם שמתחשק לכם להתפנק על קינוח שוקולדי חמים ומשובח

נועם זיגדון | מתכונים 4.2.2024 | 14:06

סופלה שוקולד | צילום: נועם זיגדון

מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות / נועם זיגדון

המצרכים לסופלה שוקולד עם הפתעות:

כוס מדידה 240 מ"ל

  • ½ כוס קמח תופח
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • 5 כפות שטוחות סוכר
  • 2 ביצים L

תוספות:

  • קוביות שוקולד מריר או לבן
  • לקישוט - אבקת סוכר

אופן ההכנה לסופלה שוקולד עם הפתעות:

  1. ממיסים  את החמאה והשוקולד המריר, מוסיפים פנימה את המלח והסוכר, מערבבים הייטב ומורידים מהאש
  2. מוסיפים ½ כוס קמח ומערבבים היטב לאיחוד
  3. מוסיפים בהדרגה ביצה אחרי ביצה תוך כדי ערבוב תמידי
  4. יוצקים את הבלילה ל - 4 תבניות או 2 ספלים גדולים
  5. מכניסים בכל סופלה קוביות שוקולד מריר או לבן
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים בין 8-10 דקות
  7. מוציאים מהתנור מפזרים אבקת סוכר ומתענגים לצד גלידה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום