טעים וקל להכנה: מתכון לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס

עוגה טעימה וקלה להכנה המתאימה במיוחד לכבוד שבת קודש, עוגת פאי לימוד בציפוי קוקוס המוגשת לאחר קירור ומשאירה תמיד טעם של עוד

נועם זיגדון | מתכונים 1.2.2024 | 21:36

ריבועי פאי לימון קוקוס | צילום: נועם זיגדון

מתכון לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס / נועם זיגדון

המצרכים לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס:

כוס מדידה: חד פעמית חמה

תבנית בקוטר 20×30

לתחתית:

  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 150 גרם מחמאה רכה
  • ½ כוס קוקוס

לשכבה שניה:

  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים L
  • 3/4 כוס מיץ לימון טרי
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס:

הכנת התחתית:

  1. במעבד מזון טוחנים את כל מצרכי התחתית עד לאיחוד
  2. משטחים בתבנית עם נייר אפיה משומן ומהדקים היטב

הכנת השכבה השניה:

  1. מערבבים או מקציפים היטב את כל החומרים לבלילה אחידה ויוצקים אותה על תחתית הביסקוויטים
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 25 דקות
  3. לאחר האפיה שהעוגה עדין חמה מפזרים קוקוס/ שערות קוקוס
  4. מכניסים למקרר למשך 3-4 שעות לפני ההגשה 

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום