מתכון לסלט דלעת – טירשי

"הסחוג של הטריפולטאים": אוהבים לגוון בסלטים? קבלו מתכון לטירשי - סלט דלעת המגיע מהמטבח הטריפוליטאי ומתאים במיוחד לצד חלה או כריך טרי

נועם זיגדון | מתכונים 29.1.2024 | 10:54

סלט דלעת טירשי | צילום: נועם זיגדון

מתכון לסלט דלעת – טירשי / נועם זיגדון

המצרכים לסלט דלעת – טירשי:

  • ½-1  ק"ג דלעת
  • 2 תפוחי אדמה בנוניים
  • 5 שיני שום כתוש
  • ½ כף פפריקה חריפה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מיץ מלימון שלם
  • 1/2 כף מלח
  • 1 כף כמון או כרויה (קימל טחון)
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה לסלט דלעת – טירשי:

  1. מבשלים את הדלעת ותפוחי האדמה עד לריכוך, מסננים מנוזלים ומועכים לפירה
  2. מוסיפים 5 שיני שום כתוש, ½ כף פפריקה חריפה, 1 כף פפריקה מתוקה, מיץ מלימון שלם, 1/2 כף מלח, 1 כף כמון או כרויה( קימל טחון), 1/2 כוס שמן
  3. מערבבים היטב עד לאיחוד ומעבירים לקופסא
  4. שומרים בקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום