קריספי עם פירורי לחם: השניצל הכי טעים והכי קל להכנה

מכירה את זה שאוהבים את השניצל חם חם, מתפצפץ בפה אבל רך ובהיר מבפנים? אז בדיוק זה, רק בלי טיגון ובלי ציפוי מסובך!! בדיוק כמו שמתאים לך לתקופה של ערב פסח… רוצה לנסות? המתכון המלא בפנים

חגית אור | קול כבודה 10.4.2024 | 11:45

שניצלים | צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

2 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות או כל חלקי עוף שאתם אוהבים.

3 כוסות פירורי לחם

1/2 כוס שמן (כוס ח"פ)

תבלין סטייק/שווארמה

אופן ההכנה:

מניחים את חלקי העוף בתבנית תנור גדולה.

משמנים את החלקים יחד עם התבלין.

מפזרים מעל את פירורי הלחם בשכבה אחידה

אופים כ-25 דקות בחום גבוהה עד שהעוף נחתך בקלות עם סכין ונראה בשל מבפנים.

אוכלים חם ונהנים מכל רגע…

בהצלחה ובתאבון!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום