מתכון לקבב טעים אש

מתכון שמתאים במיוחד על הגריל, קבבים בתיבול עסיסי שפשוט לא תפסיקו לנשנש, בהגשה על לאפה או פיתה ושלל סלטים ותוספות תקבלו מנת בשר עסיסית והכי טעימה שיש

חני לוין | מתכונים 12.5.2024 | 22:50

קבב על האש בלאפה | צילום: שרה שבבו

מתכון לקבב טעים אש / שרה שבבו

המצרכים לקבב טעים אש:

  • 1 ק"ג בשר טחון טרי
  • 200 גרם ליה (שומן כבש, לבקש מהקצב - לטחון יחד עם הבשר)
  • 1 בצל גדול קצוץ דק דק
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • זילוף שמן זית

אופן ההכנה לקבב טעים אש:

  1. בקערה שמים את כל המרכיבים ומערבבים טוב עם הידיים
  2. לוקחים כדור בשר ומשפדים
  3. משטחים את הבשר עם לחיצות ומעבירים למנגל לצליה.
  4. מגישים את הקבבים ברגע שהם מוכנים
  5. הגשה: ממלאים לאפה או פיתה בקבב מייד כשיוצא מהמנגל, ככה כל הג'וס והנוזלים נספגים בפיתה, מוסיפים רוטב צ'ימיצ'ורי, קונפי שום, זילוף טחינה ויש לכם מנת קבב עסיסית והכי טעימה שיש

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום