קציצות טונה קלות ומהירות הכנה | בתאל בראון
כשמכינים מטונה בשימורים קציצות הן הופכות את הטעם הרגיל של הטונה למשודגר במיוחד, עד שאפשר לחשוב שמדובר בקציצות עוף. מוזמנת לנסות את המתכון המושלם הזה!
בתאל בראון | קול כבודה 26.6.2024 | 16:24
מרכיבים:
טונה בשמן זית /מים
2 ביצים
2 גזרים מגורדים
מלח/פלפל (אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה/ כוסברה לפי הטעם)
אופן ההכנה:
מערבבים הכל לתערובת אחת
לאחר מכן מכדררים ומניחים על נייר אפייה בתבנית, מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות על מצב טורבו
לחצי שעה בלבד.
מי שרוצה לטגן – מומלץ בטיגון קליל עם שמן זית.