קציצות טונה קלות ומהירות הכנה | בתאל בראון

כשמכינים מטונה בשימורים קציצות הן הופכות את הטעם הרגיל של הטונה למשודגר במיוחד, עד שאפשר לחשוב שמדובר בקציצות עוף. מוזמנת לנסות את המתכון המושלם הזה!

בתאל בראון | קול כבודה 26.6.2024 | 16:24

קציצות טונה | צילום: שאטרסטוק

מרכיבים:

טונה בשמן זית /מים
2 ביצים
2 גזרים מגורדים
מלח/פלפל (אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה/ כוסברה לפי הטעם)

אופן ההכנה:

מערבבים הכל לתערובת אחת
לאחר מכן מכדררים ומניחים על נייר אפייה בתבנית, מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות על מצב טורבו
לחצי שעה בלבד.
מי שרוצה לטגן – מומלץ בטיגון קליל עם שמן זית.

 

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום