מלווה מלכה מרענן: סלט אבטיח עם גבינה בולגרית וזיתים

נשאר לכם אבטיח במקרר? עם כמה תוספות מעניינות ותהפכו אותו לארוחה מושלמת ומרעננת שתעשה לכם טוב אחרי שבת

חגית אור | קול כבודה 13.7.2024 | 21:40

סלט אבטיח | צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

רבע אבטיח

200 גרם גבינה מלוחה/צפתית

4 כפות זיתי קמנטה /זיתים אחרים (עדיפות למגולענים)

צרור עלי נענע

ההכנה: 

חותכים את האבטיח בזהירות סמוך לקליפה ואז לקוביות יפות.

חותכים את הגבינה המלוחה/צפתית לקוביות ומפזרים מעל קוביות האבטיח.

שופכים מעל את הזיתים ועלי הנענע ואוכלים יחד.

טעים במיוחד על צנימים של לחם מלא/רגיל.

תהנו!!!

קול כבודה

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום