מתכון לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב
עוגת שחיתות שפשוט לא תפסיקו לאכול, מלאת שוקולד וקרם שמנת מושלם, עוגה חלבית שמתאימה במיוחד כקינוח לסעודה חלבית חגיגית
חני לוין | מתכונים 14.7.2024 | 17:55
מתכון לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב / אסתי
המצרכים לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב:
הכמות מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק
- 2 חבילות ביסקוויט בציפוי שוקולד (עד חצות)
לקרם:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
- 6 כפות סוכר
- 1/2 כוס חלב (כוס ח"פ קרה)
- 2 גבינה לבנה (כל מיכל 250 גרם – סה"כ 500 גרם)
אופן הכנה לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב:
הכנת הקרם:
- מקציפים היטב את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל ו2 כפות סוכר עד לקבלת קצפת יציבה
- מוסיפים פנימה את החלב, הגבינות ו4 כפות סוכר נוספות ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לקבלת קרם אחיד
- שומרים בצד כמה כפות מהקצפת המוכנה לקישוט
אופן ההרכבה:
- טובלים את הביסקוויטים במעט חלב ומסדרים אותם בצורה אחידה על גבי תבנית אינגליש
- מעל מורחים מעט מהקרם ומסדרים שכבה שנייה של ביסקוויטים
- מורחים שוב מעט מהקצפת ומעל שכבה נוספת של ביסקוויטים
- מזלפים פרחים מהקרם על הביסקוויטים מהקצפת ששמרנו בצד
- ומעל מגרדים מעט שוקולד חלב בעזרת קולפן .
- מכניסים לקירור לפחות 8 שעות – חותכים ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון