מתכון לקרואסון במילוי חסה עם אבוקדו ורצועות גמבה

מתכון מהיר וקל להכנה ומתאים לכל ארוחת ערב או בוקר חגיגית, קרואסון בצק עלים ממולא במגוון ירקות ססגוניים שנותנים את טעמם המיוחד למנה מוצלחת

חני לוין | מתכונים 26.4.2023 | 20:14

קרואסון במילוי ירקות | צילום: מירב מלכה

מתכון לקרואסון במילוי חסה עם אבוקדו ורצועות גמבה

המצרכים לקרואסון במילוי חסה עם אבוקדו ורצועות גמבה:

  • 1 חב' בצק עלים
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • 1 אבוקדו פרוס
  • 1 חסה שטופה וחתוכה
  • 1 מלפפון חתוך לחצאי עיגול

אופן ההכנה לקרואסון במילוי חסה עם אבוקדו ורצועות גמבה:

  1. פותחים את בצק העלים ומרדדים אותו מעט
  2. חותכים את הבצק למשולשים ארוכים ומגלגלים כל משולש מהצד הרחב לצד הדק כך שיווצר קרואסון מלא בשכבות.
  3. אופן חיתוך וגלגלו הבצק.
  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום / קצח
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ25 דקות או עד להזהבה.
  6. מוציאים מהתנור וממתינים לצינון.
  7. ממלאים בחסה ומעל מניחים אבוקדו, רצועות גמבה ומלפפון ומגישים.
  8. ניתן להוסיף גם נתחי טונה, ביצה קשה, עגבניות שרי או כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום