פשטידת ברוקולי ותרד עם גבינות עיזים | בתאל בראון
פשטידה חלבית עם ברוקולי ותרד שתמיד הופכים כל פשטידה לעשירה ומיוחדת, בשילוב גבינות עיזים שהופכות את החגיגה לבריאה במיוחד!
בתאל בראון | קול כבודה 4.6.2024 | 15:22
רכיבים:
(תבנית אינגליש קייק)
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
200 גרם עלי תרד קצוצים גס (כ-4 כוסות דחוסות)
200 גרם פרחי ברוקולי קצוצים משקית קפואה (כ-2 כוסות)
2 ביצים
3 כפות גבינת עיזים ( או שמנת עיזים )
חצי כוס קמח מלא
עם א. אפיה (חצי שקית)
רבע כוס גבינה גאודה עיזים
כפית מלח , מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מחממים מחבת עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים במשך 2-3 דקות, עד שהם מצטמצמים ומאבדים מנפחם. מסירים מהאש, סוחטים מעט את התערובת ומעבירים לקערה.
-מוסיפים לקערה את הברוקולי, הביצים, הגבינה , קמח וא. אפייה , גבינת גאודה, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
-יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים בתנור במשך 30-35 דקות.
תהנו!!!