מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ

מחפשים מתכון לארוחת צהריים בשרית ומוצלחת? קבלו מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים, ירק קצוץ ותיבול עסיסי שפשוט לא תפסיקו לאכול

חני לוין | מתכונים 7.2.2024 | 20:43

ניוקי בלונז | צילום: ורד כהן

מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:

  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל חריף חתוך לקוביות
  • 500 גר' בשר טחון
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כף מלח
  • 1 כף גדושה פפריקה
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1 חב' ניוקי
  • 2 כוסות מים רותחים
  • חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:

  1. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את קוביות החציל עד להשחמה
  2. מוסיפים את קוביות הגמבה והפלפל החריף ומערבבים הייטב
  3. מוסיפים את הבשר הטחון, שיני השום והתבלינים ומערבבים הייטב
  4. מוסיפים את חב' הניוקי, המים הרותחים והכוסברה ומערבבים הייטב לאיחוד
  5. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש מבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות עד לבישול מלא
  6. מגישים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום